Allt om Live Bets och Betting Online

Casino och betting blir allt större online och omsätter mer pengar än någonsin, vilket tydligt syns med vilka personer som får agera frontfigurer i de olika spelbolagens reklamfilmer – nu senast att sälla sig till denna lukrativa deal är ingen mindre än Zlatan, som dessutom blir storägare i bolaget. 

På bettingsidor.org listas flertalet sajter som erbjuder gambling inom betting och ett spelbolag som tar allt större marker är Bethard, något som verkligen syns med tanke på deras nya frontfigur. Zlatan Ibrahimovic.

”– För oss är det här startsignalen för en helt ny fas för bolaget. Vi har ambitionen att växa 300 procent under kommande år. Vi kommer storsatsa cirka 150 miljoner på marknadsföring.” – läs mer hos Svenska Dagbladet.

Planen är att företaget ska gå från att vara ett relativt anonymt bolag till att fullkomligt dominera marknaden, och Zlatan är personen som ska få etta att ske. Och visst passar han för rollen. Bethard har nämligen sedan start fokuserat på sportbetting, och tidigare i år hamnade allas vår fotbollskung i blåsväder med sitt fotbollsförbund just på grund av sin kommande affärsuppgörelse med bolaget, vilket bland annat Dagens Media rapporterade om. Men nu ser det ut att ha lugnat ner sig en aning då fotbollstjärnan lämnat Manchester United till förmån för amerikanska LA Galaxy så är detta inte längre ett problem. Där har man nämligen inte samma strikta regler kring spelares samarbeten med just olika typer av spelbolag.

Blir delägare i bettingsidan

Det är inte bara Bethard som vinner på att Zlatan agerar frontfigur, även Zlatan själv har en del att vinna på detta. Och det utöver sina 100 miljoner kronor som han får i betalt för uppdraget. Enligt Resumé är detta det första samarbetet som Zlatan har där han även jobbar med bolaget på ett strategiskt plan då han också går in som delägare. Men självklart fortsätter han att kapitalisera på sitt personliga varumärke på andra sätt utöver detta. Han fortsätter till exempel att göra reklam för såväl mobiltillverkaren Samsung och sitt eget klädmärke A-Z.