Allt om Live Bets och Betting Online

SHL är i full gång och ett lag som lyckats att hålla sig i toppen av ligan är inga mindre än skåningarna i Malmölaget – som efter en match mot Luleå knappat in sig på plats nummer tre.

hockeyspelare_sportÅrets upplaga av SHL blev ingen bra start för Leksand som inför ligan var favorittippade, däremot har Malmö överraskat. Få var det nog som trodde att just skåningarna skulle vara så här bra som de varit under SHL, vilket gjort att oddsen legat längre till deras fördel. Så när man i gårdagens match mot Luleå lyckades knipa åt sig tredjeplatsen i SHL kan man säkerligen tro att de som bettat på Malmö kan skratta sig lyckliga hela vägen till banken – vilken revansch man tagit! Gårdagens match mellan Luleå och Malmö kan inte beskrivas som annat än en riktigt lyckad revanschmatch – för ingen har väl missat att det var just mot inga mindre än mot Luleålaget som Malmö tidigare i år led en svidande förlust?

Bara få poäng från förstaplatsen

Att denna vinst mot Luleå var viktig är det många som håller med om eftersom denna gav laget chans att studsa tillbaka och dessutom vinna en bortamatch. I Helsingborgs Dagblad skriver man att laget under första perioden först lyckades hålla nollan för att bara minuter innan första periodens slut lägga sitt första mål, sen i andra perioden fortsatte målen och matchen slutade 5-0 till Malmö. Det har gjort att tabellen nu står med Luleå på en åttondeplats, Malmö på tredjeplatsen med bara fyra poäng från Karlskrona som ligger etta och bara två poäng bakom Frölunda på plats två. Så kanske kan Malmö ta sig hela vägen till högst upp på prispallen? Det återstår att se i de resterande matcherna, men nu kan laget i alla fall glädjas åt sin härliga revansch mot Luleå, något som lagets tränare Peter Andersson kommenterar enligt följande: